Darček pre domáci miláčikov

Blížia sa Vianoce alebo narodeniny a chceš prekvapiť svoju rodinu, priateľov alebo partnera nejakým výnimočným, osobným darčekom?

MiniJa bude pre teba dokonalou voľbou. V priebehu rokov sme dostali mnoho pozitívnych ohlasov od našich zákazníkov, ako sa ich obdarovaní blízki tešili, keď sa uvideli ako superhrdina alebo karatista s čiernym opaskom. Časť našich zákazníkov daruje MiniJa s vlastnou tvárou, pretože chce byť pri svojich najbližších aj vtedy, keď to nie je fyzicky možné, ale vankúš MiniJa ich bude napriek tomu objímať.

Ako si môžeš objednať vankúš MiniJa navrhnutý podľa tvojich požiadaviek?

  1. prvým krokom je, že si vyberieš taký vankúš z našej ponuky, ktorý sa najlepšie hodí k tvojmu blízkemu, prípadne tebe, ak ho chceš obdarovať svojou tvárou.
  2. druhým krokom je nahrať obrázok kliknutím na tlačidlo „nahrať obrázok”

  3. v treťom kroku prejdi na nákupný košík a pri objednávaní zadaj svoje údaje, aby sme ťa mohli skontaktovať ohľadne vizualizácie, resp. pre informáciu kam môžeme balík poslať.

  4. vo štvrtom kroku jeden z našich grafikov vyhotoví vizualizáciu a pošle ju na tvoju emailovú adresu, ku ktorej sa môžeš smelo vyjadriť v emailovej odpovedi. Ak by si chcel na nej niečo zmeniť, máš na to 24 hodín

  5. piatym krokom je vyhotovenie tvojho na mieru šitého vankúša MiniJa v našej dielni, ktorý na tvoju adresu alebo adresu tvojich blízkych pošleme do 1-3 dní kurierom.

Tip k výberu MiniJa

Podľa našich doterajších skúseností a ohlasov najviac ľudí darovalo tieto motívy:

Darček pre domáci miláčikov: 

– pre mačku
– pre psa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.